A Márton napi menü a következő:
Előétel:
– Kacsamell carpaccio rukkolás körte saláta ágyon
– Parázsban sült céklaszeletek pirított diós házi kecskesajttal, olívaolajjal
– Kacsazúza árpagyöngyrizottó
Főétel:
– Early gray sült kacsacomb káposztás csuszával
– Fehér boros, rozmaringos sült nyúl ;fűszeres zöldségágyon
– Citrusos sült pulyka tejszínes pirított burgonyával
Saláta:
Gránátalmás zöldsaláta
Paradicsomos zöldbab saláta
Friss káposztás vitál saláta
Desszert
Csokis minitortácska hevült ricottás barack öntettel
Az étel, ital ára: 10.000.-ft/fő. A borkostoló 10 tételt tartalmaz.
Időpont: november 8., péntek, 18 óra. Vendégvárás 17:30-tól.
20 főt tudunk fogadni, túljelentkezés esetén november 9-én is tartunk vacsorás újbor kostolót.
Érdeklődni lehet:
Kiss Melinda
Tel.:0620/473-4422